Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογια ειναι μια ευγενική τέχνη, μια εξαιρετικά αποτελεσματική μορφή θεραπευτικού μασάζ των ποδιών. Ως θεραπεία, κατατάσσεται στον τομέα της «εναλλακτικής ιατρικής» ή θεραπείας. Θεωρείται μια ολιστική θεραπευτική τέχνη που θέλει να αντιμετωπίζει το άτομο ως ολότητα, προκειμένου να επιφέρει μια κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας στο σώμα, στο νού και στο πνεύμα. Ολότητα σημαίνει πως δεν είμαστε απλά το άθροισμα μυώνων, αγγείων η νευρώνων αλλα το σύνολο αυτών, ενα σύνολο οπου όλα τα όργανα ειναι αλληλένδετα και αλληλοεξαρτούμενα.

Τί είναι η Ρεφλεξολογία

Στα πόδια μας υπάρχουν πολλές απολήξεις νεύρων που ξεκινούν από τον εγκέφαλο. Όλα τα όργανα , οι αδένες και άλλα μέρη του σώματος βρίσκονται τοποθετημένα με την ίδια διάτα-
ξη στα πόδια, σαν αντανακλάσεις των μερών του σώματος.
Στη Ρεφλεξολογία, όταν ερεθίζονται τα αντανακλαστικά σημεία των ποδιών, ενεργοποιούνται τα όργανα που
συνδέονται με αυτά. Η σωστή διέγερση αυτών των αντανακλαστικών μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση της υγείας μας.

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού

Κάνετε Ρεφλεξολογία για

  • Χαλάρωση & Τόνωση του Νευρικού Συστήματος
  • Ενίσχυση του Αμυντικού Συστήματος
  • Βελτίωση του Κυκλοφορικού
  • Αποτοξίνωση
  • Ευεξία
  • Αποτελεσματική Πρόληψη

 

«Το πιο μακρύ ταξίδι είναι τα λίγα εκατοστά ανάμεσα στο κεφάλι και την καρδιά»

Το ταξίδι αυτό γίνεται πιο εύκολο όταν διανύσουμε την απόσταση από τα δάχτυλα των ποδιών μας μέχρι τη φτέρνα, στην διαδρομή της μεταμορφωτικής τεχνικής και αφήνουμε πίσω τα δυσαρμονικά προγεννητικά μας πρότυπα!
Η στιγμή της γέννησής μας είναι μια καθοριστική για τη ζωή μας στιγμή.
Στην Μεταμορφωτική Τεχνική, η στιγμή αυτή κι ό,τι σημαίνει, αντανακλάται στην φτέρνα, το χέρι και την βάση του κρανίου.
Ο θεραπευτής δουλεύει τα σημεία αυτά αλλά και κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, στα αντανακλαστικά σημεία που σχετίζονται με την κρίσιμη περίοδο από την σύλληψη μέχρι τον τοκετό και που λειτουργούν σαν καταλύτες όσον αφορά την ζωτική δύναμη μέσα μας.
Έτσι τα παλιά πρότυπα που δεν εξυπηρετούν πλέον απομακρύνονται και ο καθένας μας μπορεί να φέρει περισσότερο φώς στη ζωή του.
Η ζωή του κάθε ανθρώπου ανήκει σ’ αυτόν, και αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να πάρει πλήρη ευθύνη για όσα τον αφορούν. Αυτός και μόνο αυτός μπορεί να ανακαλύψει
–όταν χρειάζεται- τον σκοπό πίσω από κάθε ενεργειακό μπλοκάρισμα!
Όταν αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε την πλήρη ευθύνη γι’ αυτό που είμαστε από την στιγμή της σύλληψης μας και μετά, τότε, μπορούμε να ανταποκριθούμε στο έπακρο, και η ικανότητα μας για αυτοθεραπεία αυξάνεται!
“Gaston Saint-Pierre”